Пътят към успеха

През изминалата 2012 година възпитаниците на клуб „Рейвън“ отново се представиха отлично на изпитите TOEFL и SAT по пътя си към успеха. Дългите часове подготовка на учениците от 11 и 12 клас дадоха резултат и много от тях възнамеряват да продължат образованието си в Англия, Холандия, САЩ, и Германия.

Иван Евтимов, 12кл

EVTIMOVПрез последните две години Иван взема SAT I и TOEFL, както и  допълнителните SAT тестове по немски език и математика. Още с първото си явяване изкарва 114т. от 120 възможни на TOEFL, 2230 от 2400 на SAT. Взема пълен брой точки, 800, на SAТ II German и второ ниво на SAT II Mathematics. Малко след подаване на документите си за университет, е приет в Jacobs University Bremen,  и очаква още предложения от САЩ.

Мирелла Данкова, 11 кл

DKВъпреки че се явява на SAT за първи път, и то година по-рано от обичайното, Мирелла получава резултат от 2070, със завидно висок брой точки на Writing секцията – 780 от 800 възможни. На тазгодишния януарски изпит подобрява резултата си на 2180. Взема TOEFL с 109. Възнамерява да продължи образованието си в САЩ с хуманитарна специалност.

Сезен Исмет, 12 кл

SEZENСезен се явява  на SAT и TOEFL и получава 2180 и 108 т. Кандидатства в Европа и САЩ,  като смята да се занимава с бизнес администрация или счетоводство в бъдеще.

Фериха Ибрямова, 12кл

FerihaПрез 2012, Фериха се явява на TOEFL и изкарва резултат от 102т. Кандидатства във Великобритания и Холандия, като очаква отговор от Birmingham City University, Bristol University, Glasgow University, и LUC The Hague със специалности право, бизнес, и икономика.

Никола Дюлгяров, 11 кл

NIKOLAОтново година по-рано от съучениците си се явява за първи път на САТ, получавайки резултат 2250. Никола се е явявал на TOEFL в 8ми клас и е изкарал 111 т. На миналогодишния изпит го взема с 115 т. Планира да се яви на SATII Химия, Биология, и Физика и  да кандидатства в САЩ със специалност инженерство.

Елица Иванова, 11кл

DIMOVAЕлица се явява за първи път на САТ миналата година и изкарва 2060т. Желае да се занимава с биология и зоология. Очаква да се яви на TOEFL тази година и да кандидатства в Европа или Щатите.

Биляна Петкова, 12 кл

1Биляна взема първите си SAT II тестове още в 11ти клас – изкарва пълен брой точки, 800, на САТ Химия в началото на миналата година. В последствие се явява на САТ II Биология и второ ниво математика, на които получава 730 и 790т. TOEFL резултатът и е 110, а на САТ I получава 1950 от първо явяване; резултатите и от тазгодишния януарски изпит са още по-високи – 2140. Биляна е приета в University of Exeter във Великобритания, но е подала документи за университети в САЩ, като към момента е приета в Drake University.

Петър Барзев, 12кл

BarzevС резултат от 105 на TOEFL, Петър кандидатства за университети в Европа и е приет в University of Exeter, който оглави тазгодишните класификации за най-добри университети на сп. Таймс. Освен това е одобрен и от University of Sheffield, University of Birmingham, и University of Liverpool.

Радослав Пенков, 12кл

PENKOVПрез 2012 година, Радослав се явява на изпитите TOEFL, SAT, SAT II Physics и SAT II Math II. На TOEFL изкарва 113т с пълен брой точки (30 от 30) на reading секцията. На САТ получава 2030т, на теста по физика – 750, и на САТ II Математика Второ Ниво – 790т. Резулатите му от тазгодишния януарски SAT повишават оценката до 2080. Възнамерява да продължи образованието си в САЩ.

Христина Ненова, 12кл

NENOVA През изминалата година, Христина се явява на SAT II Математика и TOEFL, изкарвайки резултати от 690 и 110. След като кандидатства за университети във Великобритания и САЩ е приета в Boston University и Birmingham City University.

Димитър Стоянов, 12кл

STTПрез 2012г, Димитър се явява на TOEFL и изкарва 103т. Кандидатства в Англия и Холандия.

Стефан Тотев, 12кл

Стефан взема TOEFL с 104т и очаква отговор от университети във Великобритания.

Публикувано в Новини. Постоянна връзка.

2 коментара по Пътят към успеха

  1. Клуб „РЕЙВЪН“ – доказана марка през годините за път към успеха! Браво, Илиане!

  2. Емилия Димитрова каза:

    Браво, млади хора! Вие сте май единственото нещо, което в днешно време може да ми даде самочувствие на българка. Успявайте, където и да отидете. И дано един ден България може да ви предложи бъдещето, което заслужавате! Ако ли не…следвайте пътя си! На добър час!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *